MALATYA / DOĞANŞEHİR - Kadılı Şehit Cumali Sancar İlkokulu

Ock

"Rafadan Tayfa Turnuva" Kitap Okuma yarışması Doğanşehir Fen Lisesinde yapılmıştır.

Ara

Okulumuzda 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde öğrencilerimizle farkındalık oluşturmaya çalıştık.

Kas

Teknoloji tırında muhteşem bir gün.

Kas

Milli Ağaçlandırma Gününde okulumuzda fidan dikimi gerçekleştirdik.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni okulumuz personelleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz ilk defa bu sene eTwinning ile tanıştı.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Caner Güler ile Şube müdürü İlhami Temur okulumuzu ziyaret etti.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı coşkuyla kutlandı.

Ağu

Okulumuz bünyesinde ki anasınıfında muhteşem değişimler oldu.

Eyl

Bakan Selçuk, sahadaki son durumu 81 il müdürüyle değerlendirdi.

Eyl

Bakanımız Sayın Ziya Selçuk'un 21 Eylül 2020 Pazartesi günü "aşamalı ve seyreltilmiş" olarak başlayacak olan okullarda yüz yüze eğitim öğretime ilişkin yazılı açıklamasıdır.

Ağu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Önümüzdeki süreç gösteriyor ki biz uzaktan eğitimi hem salt uzaktan eğitim olarak hem de harmanlanmış modelle ilgili, canlı derslerle ilgili boyutu açısından çok yüksek çıtalara kavuşturacağız." dedi.

Ağu

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitim çalışmaları ile yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını değerlendirerek, "Canlı sınıfla ilgili imkânlarımızı başlangıca göre asgari 10-12 kat artırıyoruz. Erişimde fırsat adaleti olsun diye internet paketi olmayan çocuklarımızın kotaları iki katına çıkarılıyor. Hiçbir çocuğumuzu ve öğretmenimizi riske atan bir karara imza atmayız. 21 Eylül'de belirli sınıflarda yüz yüze eğitimi başlatacağız." dedi.

Mrt

BAKAN SELÇUK, 23 MART'TA BAŞLAYACAK UZAKTAN EĞİTİME İLİŞKİN DETAYLARI ANLATTI.

Mrt

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Koronavirüs Bilim Kurulu ile yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulundu.